| D'Artagnan, Achille | |
|
+8Luciano Guilliani Amanda Sylise Lyanna Tilghman Nora Beverwill Celestine Trussoni Joseph Hills Mae Halley Achille S. D'Artagnan 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Achille S. D'Artagnan
| Konu: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 1:04 pm | |
| Eee şöyle ki; Ach'ı bilen bilir bilmeyen buradan öğrenebilir.
Bir efsane olarak, insanların onu gördüğü kişi olarak tanınmak ister. Fazlasıyla kibar bir arkadaşımız, nezaket ve görgü kurallarına oldukça önem verir. Tüyler ürpertici yeteneğe sahip bir piyanist, bütün enerjisi ve zamanını da buna ayırdığı için okulda pek parlak bir öğrenci değildi, zaten üniversiteyi de ikinci sınıfta bıraktı, yani 20 yaşında olur kendisi. Soğuk, sert, katı, bakışları buz gibi bir insandır. Ciddi bir insan ama pek çok saplantısı da var. İnatçı bir keçi, çok güler, az konuşur. Onunla huzurlu bir ilişki kurmak zor çünkü söylediğiniz küçücük bir söz, kötü bir şekilde yargılanmanıza yol açabilir. Tanımadığı insanlara karşı, mesafesini korumayı bilir. Umursamazdır, insanı çıldırtacak derecede kayıtsızdır çoğu zaman. Kişiliğinin zaman zaman kendisine de zarar veren en can sıkıcı yönü, kimi zaman acımasızlık sınırlarına varan kusursuzluk, katılık ve dakiklik konularında aşırıya kaçması. Dış görünüş onun için önemlidir, görüntüsünü inanılmaz bir ciddiyetle korur, her zaman şık ve bakımlıdır. Uzun yalnızlık dakikalarına gereksinme duyar ve bu zamanların ne zaman olacağını bilemezsiniz, bir an sizi yanında isterken bir saniye sonra gitmenizi isteyebilir. Arkadaşları arasında, sempatik ve konuşkandır. Yalancı değildir, sadece doğruları söylemez. Şaraba ve sigaraya fazlaca düşkündür. Baştan çıkarmakta üstüne yoktur, yani en büyük zaaflarından biri kadınlardır, fakat neredeyse hiçbirine önem vermez. Gönül çeldiğini bilmek ona yeter, anlık hazlardan ibarettir, ilişki adamı değildir asla. Aşırıya kaçan her şeyi küçümser, buna bağlı olarak da duygusal bir huzursuzluğunu, rahatsızlığını başkalarına belli etmekten korkar. Sevilmeyi arzu eder ama onun için daha önemli olan; korkulan, saygı ve hayranlık duyulan bir kişi olmak. Son derece kuralsız yaşar.
Şimdi buralara kurgularla veya kurgu kıvılcımlarıyla gelirseniz elbette bir şeyler ayarlarız | |
|
| |
Mae Halley rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 2:07 pm | |
| Him. Simdi benim iki karakterim de sanata önem verir. Gerek oyunculuk, gerek müzik falan. Ve uygun olursa Lora'ya ya da Kathrynn'e ders verebilirsin. ^^ Arkadas falan olurlar. Kath pek soguktur, ancak seni severse duvarlarini yikmis olursun. Lora da daha cok eglenceli cana yakin ve samimidir. | |
|
| |
Achille S. D'Artagnan
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 2:13 pm | |
| Tabi ki uygun olur. Ama hangi karakterinle olabilir bilemedim mesela. Lora'yla anlaşması daha kolay olur Lora'nın kişilik yapısından dolayı, ama bence Kath ile daha ilginç ve güzel bir dinamikleri olabilir gibi. | |
|
| |
Joseph Hills la halkı
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 2:15 pm | |
| ben burda popi açtım, hani bil. | |
|
| |
Achille S. D'Artagnan
| |
| |
Mae Halley rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 2:18 pm | |
| Hm o halde iki karakter ile de bi iliskin olabilir. Mesela Kathrynn'e ders verirsin ve Lora'ya abilik edersin? Uygun olursa. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 2:19 pm | |
| Böyle kızımız sanat konusunda sıfır. Ne yazma yeteneği var, ne çalma, ne çizme, ne de söyleme. Sesi güzel, ama kullanamıyor aslında. Neyse. Büyük fanıns. Böyle delirir yani. Çıldırır. Oyş. |
|
| |
Achille S. D'Artagnan
| |
| |
Celestine Trussoni
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 6:12 pm | |
| Ciel buraya yazmazsa ölür, biliyorsun love. İşte kedisi yani, canı, çok seviyorlar birbirlerini, çok sevişiyorlar, birlikte büyüdüler neredeyse işte. Zaten gelecekleri de belli, onçin yazdım ve kayboldum ehe. | |
|
| |
Achille S. D'Artagnan
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 8:25 pm | |
| | |
|
| |
Nora Beverwill rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 8:27 pm | |
| | |
|
| |
Achille S. D'Artagnan
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 8:33 pm | |
| Biç pliiz, ay em dı skar. ay em dı king of dı vörld. | |
|
| |
Lyanna Tilghman rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 8:43 pm | |
| YOOO YOO SCAR VLAD SADFGHJKLJHGJK piç vlad. ayrıca sırf buraya yazacam diye popiden girdim | |
|
| |
Achille S. D'Artagnan
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Paz Ocak 22, 2012 8:46 pm | |
| POPİŞ | |
|
| |
Amanda Sylise harvard i. sınıf
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 21/01/12 Yaş : 29 Nerden : Fransa.
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Ptsi Ocak 23, 2012 6:18 pm | |
| Sık sık senin konserlerine geliyorum ve hayranlarından biriyim. şimdilik göz aşinalığın olabilir. Daha sonra kurgumuzu ilerletebiliriz? | |
|
| |
Achille S. D'Artagnan
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Ptsi Ocak 23, 2012 9:11 pm | |
| | |
|
| |
Joseph Hills la halkı
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Ptsi Ocak 23, 2012 9:13 pm | |
| ben de hayran olucam bana ne | |
|
| |
Achille S. D'Artagnan
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Ptsi Ocak 23, 2012 9:17 pm | |
| Valk'a özel ünikor bestesi yapacağım. | |
|
| |
Joseph Hills la halkı
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Ptsi Ocak 23, 2012 9:19 pm | |
| DANS EDELİİİM DANS EDEELİİİM PENGUENLER DANS EDELİM yakın gelecekte vlad'a başlık aç şiir yazıcam asdfghjklş | |
|
| |
Luciano Guilliani harvard i. sınıf
Mesaj Sayısı : 129 Kayıt tarihi : 23/01/12 Yaş : 32 Nerden : Italy.
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Ptsi Ocak 23, 2012 10:04 pm | |
| Hemen kurgu kuruyorumm, dehşet piano ve çello çalarım. Dayımsın, piyano çalmayı bana sen öğrettin... Nasıl? | |
|
| |
Brooklyn Cotillard rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Ptsi Ocak 23, 2012 11:44 pm | |
| şimdi benim babam müzisyen bende onun zoruyla müzikle aletleriyle uğraşan birisiyim ordan bi bağlantımız olsun hatta benim kırığım ol olur mu | |
|
| |
Nora Beverwill rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Ptsi Ocak 23, 2012 11:45 pm | |
| anlamadığım bunun başlığının nasıl her sitede hep böyle popi olduğu ÇÜNKÜ POPİ OLMASI GEREKEN BİR KİŞİ VAR O DA .......................... | |
|
| |
Valerie von Hammersmark
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Salı Ocak 24, 2012 12:14 pm | |
| Merhaba mösyö D'Artagnan, kedi canını senin. Şu anda daha yeni tanışıyor olmalılar ay tink ammavelakin bu hatun Valerie yani, onçin Valerie öpüyor seni kocaman kocaman <3 | |
|
| |
Achille S. D'Artagnan
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Salı Ocak 24, 2012 5:34 pm | |
| - Arda, Francisco için sori ama Ach'a akraba aramıyorum hiç. Ayriyeten Fransız kendisi.
-Brooklyn, kırık derken?
Val yakında daha fazla vakit geçirip tanışacağız yunov.
AYRICA POPİŞ KALBİMİZİN POPİLİSİ. | |
|
| |
Aldrik Vilhjalmsson harvard i. sınıf
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 21/01/12 Yaş : 31 Nerden : Norveç
| Konu: Geri: D'Artagnan, Achille Salı Ocak 24, 2012 8:01 pm | |
| Aldrik'in ailesi seni pek onaylamasa da bu eğitim durumundan falan Aldrik her zaman senle bir şeyler tartışmayı seviyor. Sırlarını paylaşan biri gibi. Sonuçta ikimizde dışarıdan soğuğuz fakat Aldrik'te mecburiyetler var... | |
|
| |
| D'Artagnan, Achille | |
|