Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Crystal Prévela

YazarMesaj
Crystal Prévela

Crystal Prévela

Crystal Prévela Empty
MesajKonu: Crystal Prévela   Crystal Prévela EmptyPaz Haz. 17, 2012 6:05 pm

The love we share
Seems to go nowhere,
and I've lost my light,
Now I toss and turn,
I can't sleep at night,
Once I've ran to you,
Now I run from you,
This tainted love you given,
I give you all a boy could give you,
take my tears,
and that's not nearly all,
Tainted Love...
FULL NAME
Crystal Prévela
YEAR/MAJOR OR OCCUPATION
Jean Rostand - 5
HOME LOCATION
French chick.
BIRTHDATE
27 July
MUSIC BOX
Tainted Love
HTTP://FLASH-MP3-PLAYER.NET/MEDIAS/PLAYER_MP3_MINI.SWF

Oldukça karmaşık bir kişiliğim var. Irkçı olmamama karşın Fransa'yı buradan çok sevdiiğm kesin. 8 yaşındayken oradan buraya geldik. Annemin hastalığı yüzünden. Şimdi tamamen iyi merak etmeyin, hatta halamla bir öpüşme sahnesi olacak kadar. Asil ve asabi bir yapım var. Konuşmalarımda isteyerek eklediğim Fransız aksanını ve yumuşaklığı hissedebilirsiniz. İlgi çekmeyi severim, ama dedikoduyu pek sevmediğim söylenebilir. Bana fazla bayağı geliyor. 4 yaşımdan beri piyano ve bale kursu alıyorum. Bunlarda profesyonel seviyedeyim. Babamı en son 8 yaşındayken Fransa'da görmüştüm. Annemle ayrı değiller. Ama kız kardeşiyle annemin arasında geçenleri duysa ne yapardı merak ediyorum. Tutkulu ve biraz da dramatik bir yapım var. Sinsi olduğum söylenebilir. Saf değilim ama çabuk öfkelenebiliyorum. Aşk bana göre değil, eğer ki beni kendine aşık edebileceğini düşünen varsa, şansını denesin. Başarısız olacağına eminim.
Şimdi, kendi evimde oturuyorum. Halam, teyzem, annem veya babam beni ilgilendirmiyor. Arkadaşlarla toplanıp bara gideriz ve arada evde partiler veririz. Ama arkadaşım olmak zordur! Genelde Fransızları tercih etsem de, hayran olduğum Amerikalılar ve İngilizler de yok değil, zaten bu yerinde duramama huyu, beni bitiriyor.
İtalyanca, İngilizce, Fransızca ve Rusça biliyorum. Daima şık ve pahalı giyinirim. Modaya düşkünlüğüm vardır ama seçimlerim her zaman, zaman alır. Eğer çevremde bulunabiliyorsanız şanslısınız! Çünkü insanlar genelde, benim soğuk ve anlaşılmaz olduğumu düşünürler...

En son Crystal Prévela tarafından Paz Haz. 17, 2012 6:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Crystal Prévela

Crystal Prévela

Crystal Prévela Empty
MesajKonu: Geri: Crystal Prévela   Crystal Prévela EmptyPaz Haz. 17, 2012 6:06 pm

NAME & YOU
KARAKTERLE KURGUNUZ BURAYA

Crystal Prévela
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Crystal Prévela