| çikilatalı başlık | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mischa Marcio cornell i. sınıf
| Konu: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 9:01 pm | |
| Şimdi başlıktan anlaşılacağı üzere çok pis çikilata bağımlılığım vardır. Böyle sürekli çikilata isterim falan. Neyse ben kimim? Nurdan ben efenim. Genelde Aethra karakterimi açarım her yerde ordan tanıyabilirsiniz diğer karkaterlerim sürekli değişir çünkünüm bi o sabit (: Ha bir de Adelaide Wiltor vardı bi iki yerde açtığım. Bu arada Mischa yani bu kaaktere sardım hadi hayırlısı asdfsd. Neysem karkaterleri kenara bırakıp bana gelirseeek. Trabzon'da yaşamaktayım karadeniz gülü felan demeyin sakın isyan ederim asdfsdf. Lise iki TM öğrencisiyim. Matematik ve Tarih candır. Müzik olarak önceleri Rammstein LP felan akıyordum ama şimdi Rihanna ve daha çok Glee şarkılaırnı dinlemekteyim (: Glee dedim bak Glee beni dizi izlemeye başlatan dizidir efenim. Normalde hiç dizi takip etmezdim Glee'ye kadar. Ama Glee candır kandır herbi' şeydir. Çok severims. Ah TBBT'yi de unutmamak lazım Sheldon aşktır. The Secret Circle da hoş. Game of thrones da cici. Neyse öyle yani HIMYM de izlemişliğim var. Neyse dizileri kenara atalım şimdik. Çok fazla konuşabilitem vardır. 1 yıldır rp yapmakla birlikte bunun yarısı saçma sapan rplerle geçmiştir o yüzden bana hala acemi diyebilirsiniz MS AO LL de felan vardım. Aslında birçok sitede vardım da hepsinde takılmıyodum felan neyse. Iıı heh ps ile uğraşmaktayım. Ama öyle çoook mükemmel sonuçlar elde edemedim hala Neyse en azından kullanılabilir durumda oluyolar *.* 5 ya da 6 aydır uğraşıyorum zaten bu da devi adresim canlar; http://lithiu-m.deviantart.com/ Başka ne kaldıı hımm *.* Heh modelleer. Coniğ aşktır kullanan varsa tacizlerime hazırlıklı olabilir bence. Sonra Josh Harttnett'ta aynı şekilde eski ve bitmeyen aşklarımdır bunlar benim. Hayden Gaspard felan da severim ama coniğ ve josh başkadır bende. Başka bir şey kaldımı diye bakıyorum aklıma bir şey gelmiyo neyse merak ettiğiniz bir şey varsa sorun kaynaşak ^.^ kimseyi tanımıyo gibiyim zaten gelin tanışak yaa *.* tralala başka bir yerden kopi past yapmak amma kolay iş oluyormuş ^.^ | |
|
| |
Carmella Decartius yale i. sınıf
Mesaj Sayısı : 54 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 28 Nerden : Romanya.
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 9:04 pm | |
| OHA NURDAN GELMİŞ HOŞ GELMİŞ! <3 Özledimözledimözledimözledimözledimözledim. <3 | |
|
| |
Anais L. Chernova rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 9:06 pm | |
| Memnun olduum, Yağmur bende. *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 9:24 pm | |
| TUUUUUUUUUUUUŞ kalpkalpkalp. Ekiiğn ben de özledimözledimözledim çokçaa ve hoşbuldum bebeğim ^.^
Ben de memnun oldum çokça yağmur (: | |
|
| |
Edward Cullen mit i. sınıf
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 9:31 pm | |
| Merhaba acrosstheuniverse'e hoş geldin, ben Arman memnun oldum. | |
|
| |
Alessandra Laurel cornell i. sınıf
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 9:41 pm | |
| Nisaa ': şey diyorum tanışalım başlığı mı açsam :N SEN BENSİZ AÇMIŞSIN AYIPÇI !!!11!!11!1BİRBİR!!!111BİR!!! nurdan : asdfsdfsd aç tabi lan pampa *** de açmıştım kopi past yaptım
Beni beklemeden açmışsın aşkolsun sis <3 Neyse damlamasam içimde kalırdı bilirsin. Nurdanı be getirdim nağber diyip kaçıyorm :J | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 9:49 pm | |
| Memnun oldum Arman. Enaa bizim buraya yabancı değişm şeysinden gelen Arman diye bir çocuk vardı sdfs neyse. -------------------------- sis o bizim özelimiz niye ortaya döküyosun sen sdafasd kopi past yapmak kolay iş pampa Neyse tabi sen getirdin sen varsan ben varım sis :kalp: | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 9:56 pm | |
| İrandan mı gelmiş yabancı değişim programıyla? | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 9:58 pm | |
| yok cık Amerikadan ama hangi ülkeydi unuttum asdfd | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 10:21 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 10:44 pm | |
| Amerika başlı başına bir ülke değildir Amerika Birleşik Devletleri var ki onlarda birçok devletin birleşimi. Kastettiğim şey buydu. | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Paz Ocak 29, 2012 10:56 pm | |
| eyalet mi demek istedin ? | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Ptsi Ocak 30, 2012 12:00 am | |
| tanrım evet. asfsdfds saçmaladım üstte iyice tamam kabul her neyse Ohio'danmış çocukta sdafasd. | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Ptsi Ocak 30, 2012 9:53 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: çikilatalı başlık Ptsi Ocak 30, 2012 11:44 am | |
| hehe | |
|
| |