Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

"sorunlarım var"

YazarMesaj
Samuel Mahoney
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Samuel Mahoney

"sorunlarım var" Empty
MesajKonu: "sorunlarım var"   "sorunlarım var" EmptySalı Haz. 12, 2012 9:38 am

"bazen rüyamda havalı olduğumu görüyorum. en sevdiğim yemek bol zeytinli pizza. vampirlerden ve köpek balıklarından korkarım. ilaç saatimi yine kaçırdım. sürekli gelecek zamanlı konuşuyorum, yapıcam edicem hayat felsefem. çok güzel çizgi roman okurum. görünmez olmak süper gücüm. ayrıca aradığınız o cool çocuk da değilim."
FULL NAME
samuel mahoney
YEAR/MAJOR OR OCCUPATION
columbia, freshman
HOME LOCATION
brooklyn, new york
BIRTHDATE
29.02
MUSIC BOX
we hate you please die, crash and the boys

Embesil dersiniz aslında siz ona. İlgi çekme meraklısı en az sizler kadar, fakat aynı zamanda boşa çalışacağının da farkında bunu gösterirse. Akıllı da gerçekte, fizik mizik, sever yani. Ama matematik sınıfındaki carcar sakız çiğneyen kız ve önünde oturan o iri kaslı çocuk sağ olsun, bir şeyler anlayacağı var ama yok herhangi bir ilerleme, zaten dikkat dağanıklığı da var, o sakız sesi kulağını delerken nasıl odaklansın denklemlere olm? Gene de, iyi bir yerlere gelecek, inanıyor, "Belki sınavlardan önce kiliseye gider bir mum yakarım." kafası. Komik bir de, ama şaka yaparsa ve gülmezseniz diye korkuyor. Gülersiniz aslında, gerçekten eğlenceli sözleri çünkü... Neyse, bir de, hobileri var; kendince sanat. İnsanlar burunlarını karıştırırken, sümüklerini yerken, birbirlerinin popolarını dikizlerken veya bunlar gibi başka şeyler -fotoğraflıyor. Tumblr sayfası da vardı, yüzlerin bir kısmını kesip oraya koyuyor çektiklerini birkaç küçük edit ardından. Kötü bir amacı yok çünkü. Rezil etmek falan, o konuda zaten Roxie var, özenti mi o -hayıır, sadece sanatçı. Annesi bu sayfayı görünce "Aaaa -benim oğlum sapık." dedi. Halbuki değildi, kapattırdı çocuğun sayfasını. Sam gene de devam ediyor işine tabii. Ama şimdi yatağının altındaki boncuklu kutuda saklıyor. Liseden mezun olunca "okumuycam" diye isyan etti. Tabii ki okuyor. Hafta sonları da pizzacı çıcık. Gizli süper kahraman kimliği var, pizza dağıtırken her hangi bir sorunla karşılaşmasın diye içine yün yelek giyiniyor çünkü kurşun geçirmez yelek alamadı. Hayatında en değerli varlığı pembe saçlı Lada'sı. Bir gün kız onu sevmeyi bırakacak korkusu vampirler kanımı emecek korkusundan kesinlikle daha üstün.

"sorunlarım var"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "sorunlarım var"