Misafir Misafir
| Konu: eun k w a n Paz Ocak 22, 2012 1:42 am | |
| | Eun Kwan On dokuz yaşında. Seul, Güney Kore doğumlu. Terazi burcu. Korece, Japonca ve İngilizce konuşabiliyor. Darmouth Üniversitesinde birinci sınıf Matematik öğrencisi. Babası Nanoteknoloji alanında bilim adamı. Annesi Eun'u doğurduktan sonra fazla kan kaybından öldü. Babasının Dartmouth rektörüyle arkadaş olmasından dolayı Kore'den Amerika'ya taşınmıştır ve Dartmouth'a girmiştir. Liseyi en yüksek ortalamayla bitirmiştir. Amerika'da yalnız kalıyor. Babasıyla üç-dört ayda bir görüşüyor.
o Fazlasıyla obur birisi. o Yemek yemeye bayılıyor. o Tatlı onun için her şey. o Dünyanın çikolatadan yapılmasını isterdi. o Aşırı zeki. Matematik alanında okuması da bu yüzden. Bir şeye baktığında anında matematiksel işlem yapabiliyor. o Zeki olmasına rağmen zekâsını kullanmak onun için ölüm. o Çok üşengeç. o Spor yapmayı hiç sevmiyor; ancak yediği çikolataların kilosu almamak için sabah iki, akşam iki olmak üzere günde dört saat koşu yapıyor. o Düzenli olarak spor salonuna gidiyor. o Yufka yürekli. o Zeki olmasına rağmen fazla saf. o Sürekli gülümseyen birisi. o Kahkaha atmayı çok seviyor. o Anlaşamadığı insan yoktur. o Kavga etmekten nefret ediyor; ama kavga izlemeye bayılıyor. o Saç rengini değiştirmek en büyük hobisi. o Bilim-kurgu ve fantastik romanlar hayatının yarısını oluşturuyor. o Uygulamalı matematik kitaplarından aşırı zevk alıyor. o Teknolojiyi son noktasına kadar kullanıyor. o Hırsızlık gibi kötü bir huyu var. Başkasında gördüğü ve hoşuna giden bir şeyi hemen çalıyor. El çabukluğu olduğu için genelde fark edilmiyor. o İnanılmaz kıskanç. Sevdiği insanları başkalarından çok fazla kıskanır. o Mr. Bunny'ye (tavşanı) çok bağlı. o Çok garip bir giyim tarzı var. o Sanat alanında yeteneği sıfır. o Korelilere rağmen boyu uzun. o Alışveriş yapmaya bayılıyor. o Gönlünü sıcak çikolatayla alabilirsiniz. |
|
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: eun k w a n Paz Ocak 22, 2012 1:49 am | |
| | venuse m c m i l l e n Venuse. Aslında takılmayı seviyorum; ancak bu kızı gözetlemek çok daha iyi oluyor. Nerede ne yapmış, kime ne demiş tamamen gözetimim altında. Dedikodulardan bu kadar çok hoşlanacağım hayatta aklıma gelmezdi. Sağol Venuse, sana bir teşekkür borçluyum. |
| yun c h o i Aynı uyruktanız. Bu beni mutlu ediyor. Lisede tanışmıştık sanırım. Fazlasıyla tatlısın! Kore'yi hiç görememiş olman çok kötü bir şey. Umarım bir gün gidip görebiliriz. Ayrıca Alışverişe çıkmalıyız. Sen, Hana ve ben! Zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacaksınız. Buna adım gibi eminim. Bu kadar tatlı olmak mı zorundasın ya? |
| faith t i l g h m a n Aynı üniversitedeyiz. Arada bir konuşuyoruz falan. Pek bir garezim yok. Fazla ilgimi de çekmiyor. Bazen işim düştüğünde yanına gidiyorum o kadar. Umarım darılmıyordur. |
Bir icon birde kurgu <3
En son Eun Kwan tarafından Salı Ocak 24, 2012 8:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
Venuse McMillen brown ii. sınıf
| Konu: Geri: eun k w a n Salı Ocak 24, 2012 4:26 pm | |
| İlanlarımda demişsin ki Roxie'ye yaptıklarımı söyleyecekmişsin buyur Meliaeaesim. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: eun k w a n Salı Ocak 24, 2012 5:15 pm | |
| |
|
Day O'Connell rudolf steiner iv. sınıf
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: eun k w a n Salı Ocak 24, 2012 8:45 pm | |
| |
|