Bir efsane olarak, insanların onu gördüğü kişi olarak tanınmak ister. Fazlasıyla kibar bir arkadaşımız, nezaket ve görgü kurallarına oldukça önem verir. Tüyler ürpertici yeteneğe sahip bir piyanist, bütün enerjisi ve zamanını da buna ayırdığı için okulda pek parlak bir öğrenci değildi, zaten üniversiteyi de ikinci sınıfta bıraktı, yani 20 yaşında olur kendisi. Soğuk, sert, katı, bakışları buz gibi bir insandır. Ciddi bir insan ama pek çok saplantısı da var. İnatçı bir keçi, çok güler, az konuşur. Onunla huzurlu bir ilişki kurmak zor çünkü söylediğiniz küçücük bir söz, kötü bir şekilde yargılanmanıza yol açabilir. Tanımadığı insanlara karşı, mesafesini korumayı bilir. Umursamazdır, insanı çıldırtacak derecede kayıtsızdır çoğu zaman. Kişiliğinin zaman zaman kendisine de zarar veren en can sıkıcı yönü, kimi zaman acımasızlık sınırlarına varan kusursuzluk, katılık ve dakiklik konularında aşırıya kaçması. Dış görünüş onun için önemlidir, görüntüsünü inanılmaz bir ciddiyetle korur, her zaman şık ve bakımlıdır. Uzun yalnızlık dakikalarına gereksinme duyar ve bu zamanların ne zaman olacağını bilemezsiniz, bir an sizi yanında isterken bir saniye sonra gitmenizi isteyebilir. Arkadaşları arasında, sempatik ve konuşkandır. Yalancı değildir, sadece doğruları söylemez. Şaraba ve sigaraya fazlaca düşkündür. Baştan çıkarmakta üstüne yoktur, yani en büyük zaaflarından biri kadınlardır, fakat neredeyse hiçbirine önem vermez. Gönül çeldiğini bilmek ona yeter, anlık hazlardan ibarettir, ilişki adamı değildir asla. Aşırıya kaçan her şeyi küçümser, buna bağlı olarak da duygusal bir huzursuzluğunu, rahatsızlığını başkalarına belli etmekten korkar. Sevilmeyi arzu eder ama onun için daha önemli olan; korkulan, saygı ve hayranlık duyulan bir kişi olmak. Son derece kuralsız yaşar.
Celestine Trussoni
Konu: Geri: Mr. Sex Paz Haz. 10, 2012 9:00 pm
Kedi canını senin
Achille S. D'Artagnan
Konu: Geri: Mr. Sex Ptsi Haz. 11, 2012 11:31 am
Aşkkuşum.
Joseph Hills la halkı
Konu: Geri: Mr. Sex Salı Haz. 12, 2012 7:46 am
Eski başlıkları inceliyodum Açil, bir baktım demişsin ki Valk'a ünikorlu beste yapıcam, dedim bu zamana bitmiştir o. Mantıken... Çal da bir duyalım.