| kurguya açım. | |
|
+4Joella E. Leander Faith Tilghman Katherine Grace Matthews Chelsea H. Chernova 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Chelsea H. Chernova rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 1:27 pm | |
| - Lilith denince akla gelecek ilk şey uyum olur. Fazlasıyla uyumlu bir kızdır. Alkolikle alkolik, asiyle asi, kibarla kibar, çılgınla çılgın olmayı bilir. Tabii bunu kendi sınırının dışına çıkmadan yapar. Kontrollü bir kızdır. Bu özelliğinin kontrol manyağı, baskıcı annesinden geldiğini düşünür. Annesi hayatı boyunca onu kendi gözetiminden dışarı çıkarmamış, kendi isteği doğrultusunda Lilith'in hayatını yönlendirmiştir. Onun sert ve katı bir avukat olmasını istemektedir. Fakat Lilith aksine, özgür ve sanatçı ruhlu bir kızdır, bir şeye bağımlı olmayı sevmez. Hatta hayali okuldan sonra dünyayı gezmektir. Retro aşığı, eski olan her şeye aşık bu kızımız. Ailesi fazlasıyla zengin olmasına rağmen gayet mütevazi. Binicilik ve okçuluk onun için tutku. Canı sıkkın olduğunda ilk gideceği yer kulüp olur. Imm, sonracığıma manyak annesi yüzünden pek fazla erkek arkadaşı olmamış, sayılı yani. Onlarla da öpüşmenin ötesine geçememiş. Bayağı arkadaş canlısı, iyi bir dinleyici. Entrikalarla falan pek işi olmaz. Temiz bir kız yani. Ama derinlerde, çıkarılmayı bekleyen bitch bir yönü var. Sadece doğru kişinin gelip çıkarmasını bekliyor. Gösterişi sevmez, görünüşe önem verir. Pek havalı bir kız değil, popüler insanlara imrenir. Çok değişkendir. Ruh hali ve davranışları sürekli değişim içindedir. Bu değişim dışarı saçlarıyla yansır. Sürekli saçlarının rengiyle oynar. Bunun bağlanmayı sevmemesinden kaynaklandığını düşünür falan filan.
Kurgulara gelecek olursak.
-Öncelikle o bahsettiğim derinlerde kalmış yönünü çıkarabilecek biri lazım. Erkek olması tercihimdir fakat o kadar da fark etmüyür. İki kişi falan olabilir burası.
-Best'i Blaze. Çok olgun bir kız olduğu için Blaze gibi, takılmaktan hoşlanacağı ünili arkadaşlar arıyor.
-Best kankları. Genelde okulda onlarla takılır. Jo Leander.<3 Sid Blecher. <3
-Eskiden takıldığı arkadaşlar lazım. Bir veya ikinci sınıfta biraz takılmışlar fakat zamanla dağılmışlar.
-Eski erkek arkadaşları. Hepsi Lilith'i terk etmiş. Eh annesi manyak olunca...
-Belki bir erkek arkadaş. Ya da Lilith'in platonik olduğu biri olabilir. Veya Lilith'e platonik.
-Dertleşecek insanlar. Canları sıkkın olduğunda birbirlerini dinlerler, teselli eder, belki biraz içerler. Katherine Grace Matthews
-Ve sürüyle özel kurgu. Özel kurguları severim, kurgulara açım!!!1 Yun Choi ~ Pek tanışıklığımız yoktu ama kaçtığımız gün çok ısındım ona. Bu belki de güzel bir arkadaşın başlangıcıdır, kim bilir?
Tavish MacAchounich ~ Geçen seneden biliyorum onu. Ne yalan söyleyeyim, çok hoş çocuk. Bence o da bana karşı o kadar boş değil. Bir ara takılmayı isterim doğrusu.
Jacqueline Buckley ~ İkinci sınıflardan güzel ve tatlı bir kız. Haliyle çekemeyenleri var. Ben de onu korumaya çalışıyorum işte.
En son Lilith Baltimore tarafından Perş. Ocak 26, 2012 9:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
Katherine Grace Matthews rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 1:42 pm | |
| Dertleşecek insanın olayım........ | |
|
| |
Faith Tilghman rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 2:01 pm | |
| Yun'la bunların böyle kurguları vardı işte. | |
|
| |
Joella E. Leander nyu i. sınıf
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 2:02 pm | |
|
En son Joella E. Leander tarafından Perş. Ocak 26, 2012 2:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Tavish MacAchounich dartmouth i. sınıf
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 2:15 pm | |
| ne dersin ? | |
|
| |
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 2:16 pm | |
| Tamam arkaşlar ekliyorum. SDLFGJLGKDJS SAYGIN SALAKSIN SDLGJSGK | |
|
| |
Tavish MacAchounich dartmouth i. sınıf
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 2:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 2:48 pm | |
| Tamam rp de yapalım ok bb. | |
|
| |
Jacqueline Buckley rudolf steiner ii. sınıf
Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 21/01/12 Yaş : 25 Nerden : İngiltere.
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 2:57 pm | |
| Şimdi ehem, özel kurgu yapabiliriz sen okulda beni koruyanlardan olabilirsin, ya da başka bir şeyler düşünebiliriz. )))))))))9 | |
|
| |
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 3:34 pm | |
| Tamam koruyup kollarım uduu. | |
|
| |
Blaze Bernharz princeton i. sınıf
| |
| |
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 4:10 pm | |
| Evet Blazer'ım sen beni bıraktın Princeton'a gittin ama ben seni unutmadım............. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 4:20 pm | |
| |
|
| |
Blaze Bernharz princeton i. sınıf
| |
| |
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 4:25 pm | |
| EVET İSO EVEET BİNLERCE KERE EVET!!!!! | |
|
| |
Venuse McMillen brown ii. sınıf
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 5:11 pm | |
| Hayırlı olsun ashqm. Sidoniayı ve bunu da biyere atarsın , SEN BİLİYORSUN. | |
|
| |
| Konu: Geri: kurguya açım. Perş. Ocak 26, 2012 5:24 pm | |
| Biliyorum bebeğim ekliyorum. | |
|
| |
| kurguya açım. | |
|