Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ElifİpekOğuzhan.

YazarMesaj
Alyssa L. Ryden
brown i. sınıf
brown i. sınıf
Alyssa L. Ryden

ElifİpekOğuzhan. Empty
MesajKonu: ElifİpekOğuzhan.   ElifİpekOğuzhan. EmptySalı Ocak 24, 2012 8:55 pm

Selam. Fazla yazmayı planlamıyorum. 16 yaşında Lise 1 öğrencisiyim. Geç başladım ne yazık ki. İstanbulluyum ama Bursa'da yaşamaktayım. Normal bir kızım işte. Saçları kahverengi olan, gözleri kahverengi olan bir kız. Resim filan derken zaman geçiyor. Yurtdışına çıkmayı seviyorum. Çıkmışlığım var. Fransa, Yunanistan filan. Bu yaz Macaristan ve Polanya'ya gideceğim sanırsam. Sörf yapmayı seviyorum. Müzik ile ilgili olarak org var. Şiir okuyorum. Doğa filan bana zıt ama korurum hani. Köpekleri severim ama korkarım bu yüzden en zararsz hayvanı besliyorum, balık. 1 aralıkta doğdum yani. Yay burcuyum. Fazla yönetmeyi severim. Ama gariptir ki rp de fazla ön plana çıkmak istemiyorum. Okulda böyle popi gibiyim. Çoğu beni tanır ama ben onları tanımıyorum. Artık bu kadar yani. Bir de gerçekten garip ama kitap okumayı sevmiyorum.
Hadi görüşürüz. Razz

ElifİpekOğuzhan.
1 sayfadaki 1 sayfası