| *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jena Jankovics
Mesaj Sayısı : 96 Kayıt tarihi : 24/01/12 Nerden : Sırbistan / Belgrad.
| Konu: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Salı Ocak 24, 2012 3:19 pm | |
| Merhaba. Adım Buse. Aslen Ankaralıyım ancak Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında okuyorum Çello çalıyorum. Müziğe 8 yaşında başlamıştım sonra böyle devamı geldi işte. 6 buçuk senedir RP yapıyorum eskilerdenim. Ama sadece yazları düzenli RP yapabildiğimden ötürü uzak kalıyorum o yüzden bu sitede pek kimseyi tanıdığım söylenemez. Biraz kendimden bahsetmek gerekirse müzik benim hayatım denilebilir. Klasik müzik yapıyorum ama Caz, Funk müzik dinlemeyi severim. Çello dışında Keman, Piyano ve Elektro gitar çalmayı biliyorum. - Çello kadar değil tabii. Dans etmekten keyif alıyorum. Ama salon danslarına ilgim var. Tango ve Viyana Vals'i yapmayı biliyor ve seviyorum. Değişik ülkeler görmeye ve farklı kültürleri öğrenmeye bayılırım. Rusya, Azerbaycan, Almanya, Avusturya gördüğüm ülkelerden. Singapur aşırı derecede gitmek istediğim ve merak ettiğim yerlerden biridir. Giderseniz benide götürün nolur. Norah Jones benim için bir ilham kaynağı, dönüm noktası falan sayılabilir. Yeri aşırı ayrıdır. Barok döneme karşı aşırı bir ilgim vardır. Onun dışındaa BB King, Jason Mraz, Jamiroquai, Jimi Hendrix, Pink Floyd tartışılmasız enlerimdedir. How I Met Your Mother izlemekten zevk alırım. 2010 yılında Rusya'da katıldığım bir müzik yarışmasında Çellom ve ben ülkemize Dünya 3.lüğü kazandırdık. Merak edenleriniz olursa google'dan gerekli bilgiyi bulabilir. Onun dışında amatör olarak modellik yapıyorum. Bu işten para kazanmıyorum yani zevk için. Amatör boyutta kalmayı doğru buluyorum. Çift dal yapmak gibi bir hayalim var. Tiyatro okumak istiyorum ek olarak. Futbol ve Basketbol izlemekten keyif alıyorum. Aşırı teknoloji manyağıyım. Teknolojik olan her şeye ilgi duyarım falan filan. Bu kadar. https://www.facebook.com/#!/taskesenbuse https://twitter.com/#!/Sellistina http://kirmizibasliksizkiz.tumblr.com/ | |
|
| |
Ivo Gudrun yazar
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Salı Ocak 24, 2012 5:20 pm | |
| Ben size özet geçmek istiyorum, çello çalıyor bizim burada yaşıyor. ALLAM YAERAPPİM ÇELLO <3 Diyesi geliyor fotoğraflarını görünce insanın. Çok samimiyetimiz olmasa da yani iyi mi iyi diyorum, bir de yani tekrar edeyim çello çalıyor. Yani öyle. Bütün fotoğraflarını koysun istiyoruz bir de. Bakın ben daha güzel anlattım onu afdsgf.
Hoşgeldin Buse. Üniversitenin konseri falan oluyor mu? Bunu da burada soruvereyim istedim falan filan. | |
|
| |
Jena Jankovics
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Salı Ocak 24, 2012 6:50 pm | |
| Teşekkür ederim Emre. Boş bir vaktimde fotoğraf ekleyebilirim tabii. Bizim bölümün sınavları bitti bitecek. Bu dönem konser olmaz artık. İkinci dönem konserleri hakkında seni haberdar edeceğim. | |
|
| |
Venuse McMillen brown ii. sınıf
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Çarş. Ocak 25, 2012 11:49 am | |
| | |
|
| |
Jena Jankovics
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Çarş. Ocak 25, 2012 12:00 pm | |
| | |
|
| |
Jacqueline Buckley rudolf steiner ii. sınıf
Mesaj Sayısı : 93 Kayıt tarihi : 21/01/12 Yaş : 25 Nerden : İngiltere.
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Çarş. Ocak 25, 2012 3:37 pm | |
| Selam Busee, hoş geldin. Böyle çello falan çokoş ya. *-* | |
|
| |
Chelsea H. Chernova rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Çarş. Ocak 25, 2012 4:48 pm | |
| Ayneen, çok özendim şu an. Ben de 8 senedir keman çalıyorum ama bıraktım. İnsan sıkılıyor bir süre sonra ya. Hayran kaldım sana yani. Ben de Mine bu arada. | |
|
| |
Jena Jankovics
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Çarş. Ocak 25, 2012 4:52 pm | |
| Hoş buldum Işıl. Çok hoş olduğu konusunda sana kesinlikle katılıyorum. ^.^ 8 Yaşında müziğe kemanla başlamış olmama rağmen hala ve hala nefret ederim kemandan. Boşver bir şey kaybetmemişsin. Şaka bir yana uzun zamandır müzikle uğraşman çok güzel. Sıkılmanı anlıyorum aslında.. Memnun oldum Mine. Mutlaka kurgu yapalım. P.S: Ünlünün gözlüklerine bayıldım. | |
|
| |
Chelsea H. Chernova rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Çarş. Ocak 25, 2012 5:15 pm | |
| Ben de memnun oldum Buse. Katılıyorum kurgu yapmalıyıız. Ehehe ünlüm teşekkür ediyor sfgdfh. ^^ | |
|
| |
Edward Cullen mit i. sınıf
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Çarş. Ocak 25, 2012 5:27 pm | |
| buse buse buse =))) merhaba | |
|
| |
Jena Jankovics
| Konu: Geri: *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak Çarş. Ocak 25, 2012 8:37 pm | |
| | |
|
| |
| *Gelgelgelgüzelimgelhiçacımayacak | |
|