halló vinir! ben alperen, 15 yaşındayım, izlanda'da yaşıyorum... demek isterdim ama malesef diyemiycem. ankara'da ikamet ediyorum, gurtuluş anadoluya gidiyorum, lise 1'im işte. biyofiliyim her canlıyı sevebilme özelliğim var. neden böyle kendimi tanıtmaya başladım bilmiyom ama olsun. dinlediğim sanatçılara geçiyom, BJÖRK BJÖRK BJÖRK sonra cocorosie, fever ray, lykke li, pet shop boys, radiohead, m.i.a., róisín murphy, sigur rós, the knife, santogold falan dinlerim. biliyorum çok garip bir müzik zevkim var, keşke benim gibi bi şeyler dinleyen insanlar çıksa. AMA ÇIKMAYAJAK her neyse izlanda'ya tapıyorum öyle böyle değil, hiçbir insan izlanda'yı benim kadar sevemez o derece. dil öğrenmeyi çok severim izlandaca öğreniyom falan bi de ingilizce ve fransızca konuşabiliyom -daha yeni öğrenmeye başladık ama havamı atayım ben- bi de hindistana gitmeyi istiyorum çok hoş. hobilerim arasında golf yapmak falan yok, kar yağdığında koşan insanların arkasından koşup 'i follow rivers'ı söylemek, sınıf kapısının önünden geçen insanlara saldırmak, gerizekalı gibi davranmak, defter karalamak, metrolarda takılmak falan öyle sikko işler. çok gereksiz bi insnım biliyorum ama bence eğlenceli yha .s.s Bİ DE SILAYI ÇOK SEVERİM O BENİM BFFİM EHEHHEHOEHOHOEHEHOEHHEO şunu da söyleyim, en sevdiğim albüm MEDÚLLA'DIR! çok uzattım saygılar iyi repeler herkese.