Ramona V. Lindström rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: tişikkirler sipirmen Salı Ocak 24, 2012 11:08 am | |
| Ekim ben, 15 yaşındayım ama daha doldurmadım tabii, liseye bu sene geçtim, Ankara'dayım. Şey, çok tembelimdir, sitede de neden admin olduğumun hiçbir açıklaması yok, çünkü bütün işlerimi Liena ve Yağmur'a yaptırdım sanırıms. Ama öyle yani. Kitap okumayı çok severim, şu an biraz bırakmış olsam da hala canımdır ciğerimdir. Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni herkese tavsiye ediyorum dlkfjglkd Şey, eskiden daha fazla fantastik okurdum tabii, artık o kadar ilgimi çekmiyor, şu an sevdiğim tür ne bilmiyorum. En sevdiğim seri film olarak SW, kitap olarak da Narnia. HP'yi severim de bence Narnia ve LOTR yanında bir hiç........... Şey, dengesizimdir biraz sanırım, aslında kendimi tam bilmiyorum yani garip öyle. Belki seversiniz. Yemek yemeyi pek sevmiyorum, sevdiğim şeyleri yerim tabii de ne bileyim karnım aç olmasa yemem. Et yemeyi de bırakmaya çalışıyorum, öyle. Çok alakasız bir yazı oldu neyse yazayım demiştim çok da güzel oldu çok da iyi oldu. Buraya okurdan okuyanlara tişikkirler sipirmen diyorum. bu arada LİENA IS MY BFF, CANIM CİĞERİM
bi dakka her şeyi unuttum lan burda, beatles seviyorum led zeppelin seviyorum, beatles ve liena olmasa yaşayamam, harikalar onlar, rpye başlayalı da 2.5-3 yıl falan oldu sanırım, hala iğrenç yazarım, hatta genelde karakter açıp yazmıyorum, ps geçmişim de 3 yıl falan da ama o da kötü o da kötü, yeteneksizim
En son Ramona V. Lindström tarafından Salı Ocak 24, 2012 11:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Nora Beverwill rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: tişikkirler sipirmen Salı Ocak 24, 2012 11:08 am | |
| BENİM EN İYİ ARKADAŞIM BU KIZ | |
|
| Konu: Geri: tişikkirler sipirmen Salı Ocak 24, 2012 11:09 am | |
| BENİM YANİ ÖNCE BEN GÖRDÜM | |
|
| Konu: Geri: tişikkirler sipirmen Salı Ocak 24, 2012 11:09 am | |
| | |
|
Chelsea H. Chernova rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: tişikkirler sipirmen Salı Ocak 24, 2012 11:49 am | |
| Selam Ekim adını duymuştum çok popisin. Ayrıca led zeppelin <3<3<333<3<3 Ben de yemek yemeyi sevmem, yemek yemeden de yaşayabileceğime inanıyorum. Mine ben bu arada. dfhsghj | |
|
Venuse McMillen brown ii. sınıf
| Konu: Geri: tişikkirler sipirmen Salı Ocak 24, 2012 5:30 pm | |
| | |
|
Amanda Sylise harvard i. sınıf
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 21/01/12 Yaş : 29 Nerden : Fransa.
| Konu: Geri: tişikkirler sipirmen Salı Ocak 24, 2012 5:36 pm | |
| Selam ben Serap. Miney+1. Bende çok duydum adını, popisin. | |
|
Lada Lindström rudolf steiner iii. sınıf
| Konu: Geri: tişikkirler sipirmen Çarş. Ocak 25, 2012 11:13 am | |
| POPİYİM SÜPERİM miriba *-* | |
|