Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

tişikkirler sipirmen

+2
Nora Beverwill
Ramona V. Lindström
6 posters
YazarMesaj
Ramona V. Lindström
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Ramona V. Lindström

tişikkirler sipirmen Empty
MesajKonu: tişikkirler sipirmen   tişikkirler sipirmen EmptySalı Ocak 24, 2012 11:08 am

Ekim ben, 15 yaşındayım ama daha doldurmadım tabii, liseye bu sene geçtim, Ankara'dayım. Şey, çok tembelimdir, sitede de neden admin olduğumun hiçbir açıklaması yok, çünkü bütün işlerimi Liena ve Yağmur'a yaptırdım sanırıms. Ama öyle yani. Kitap okumayı çok severim, şu an biraz bırakmış olsam da hala canımdır ciğerimdir. Otostopçunun Galaksi Rehberi'ni herkese tavsiye ediyorum dlkfjglkd Şey, eskiden daha fazla fantastik okurdum tabii, artık o kadar ilgimi çekmiyor, şu an sevdiğim tür ne bilmiyorum. En sevdiğim seri film olarak SW, kitap olarak da Narnia. HP'yi severim de bence Narnia ve LOTR yanında bir hiç........... Şey, dengesizimdir biraz sanırım, aslında kendimi tam bilmiyorum yani garip öyle. Belki seversiniz. Yemek yemeyi pek sevmiyorum, sevdiğim şeyleri yerim tabii de ne bileyim karnım aç olmasa yemem. Et yemeyi de bırakmaya çalışıyorum, öyle. Çok alakasız bir yazı oldu neyse yazayım demiştim çok da güzel oldu çok da iyi oldu. Buraya okurdan okuyanlara tişikkirler sipirmen diyorum.
bu arada LİENA IS MY BFF, CANIM CİĞERİM

bi dakka her şeyi unuttum lan burda, beatles seviyorum led zeppelin seviyorum, beatles ve liena olmasa yaşayamam, harikalar onlar, rpye başlayalı da 2.5-3 yıl falan oldu sanırım, hala iğrenç yazarım, hatta genelde karakter açıp yazmıyorum, ps geçmişim de 3 yıl falan da ama o da kötü o da kötü, yeteneksizim

En son Ramona V. Lindström tarafından Salı Ocak 24, 2012 11:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nora Beverwill
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Nora Beverwill

MesajKonu: Geri: tişikkirler sipirmen   tişikkirler sipirmen EmptySalı Ocak 24, 2012 11:08 am

BENİM EN İYİ ARKADAŞIM BU KIZ
Nora Beverwill
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Nora Beverwill

MesajKonu: Geri: tişikkirler sipirmen   tişikkirler sipirmen EmptySalı Ocak 24, 2012 11:09 am

BENİM YANİ ÖNCE BEN GÖRDÜM
Nora Beverwill
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Nora Beverwill

MesajKonu: Geri: tişikkirler sipirmen   tişikkirler sipirmen EmptySalı Ocak 24, 2012 11:09 am

BENİM
Chelsea H. Chernova
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Chelsea H. Chernova

MesajKonu: Geri: tişikkirler sipirmen   tişikkirler sipirmen EmptySalı Ocak 24, 2012 11:49 am

Selam Ekim adını duymuştum çok popisin. Ayrıca led zeppelin <3<3<333<3<3
Ben de yemek yemeyi sevmem, yemek yemeden de yaşayabileceğime inanıyorum. Razz
Mine ben bu arada. dfhsghj
Venuse McMillen
brown ii. sınıf
brown ii. sınıf
Venuse McMillen

MesajKonu: Geri: tişikkirler sipirmen   tişikkirler sipirmen EmptySalı Ocak 24, 2012 5:30 pm

Oooo tnşlm mı?
Amanda Sylise
harvard i. sınıf
harvard i. sınıf
Amanda Sylise

MesajKonu: Geri: tişikkirler sipirmen   tişikkirler sipirmen EmptySalı Ocak 24, 2012 5:36 pm

Selam ben Serap. Miney+1.
Bende çok duydum adını, popisin.
Lada Lindström
rudolf steiner iii. sınıf
rudolf steiner iii. sınıf
Lada Lindström

MesajKonu: Geri: tişikkirler sipirmen   tişikkirler sipirmen EmptyÇarş. Ocak 25, 2012 11:13 am

POPİYİM SÜPERİM
miriba *-*

tişikkirler sipirmen
1 sayfadaki 1 sayfası