| Sıla falan | |
|
+5Brooklyn Cotillard Faith Tilghman Chelsea H. Chernova Iris van der Berg Anneliese Vestergaard 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Anneliese Vestergaard rudolf steiner iv. sınıf
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 27 Nerden : ananın yanından zaa xd
| Konu: Sıla falan Ptsi Ocak 23, 2012 8:31 pm | |
| Merhabalar, ben Sıla, 15 yaşındayım, bu sene liseye geçtim, İzmir'de yaşıyorum. RP'ye başlayalı 2.5-3 sene oluyor - öeh ne ara o kadar oldu... Dandik bir anadolu lisesine gidiyorum, seneye de eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum. Diplomat olmak istiyorum - hem de her şeyden fazla. Televizyon pek izlemem izlersem de Euronews izlerim, dizi de izlemem pek bu aralar Futurama'ya başladım onu izliyorum sadece. Şu sıralar ABD'den bir burs kazanmak üzereyim (FETO DEĞİL skfhsdg), seneye lise 2'yi orada okuyacağım sanırım, tabii olursa. Şu anda Yunanca öğreniyorum ama dönünce İsveççe'ye - belki de Danca'ya - başlayacağım, bilemiyorum. Bir sürü dil öğrenmek istiyorum. Mitolojiyi severim, Schwab ve Köhlmeier favori yazarlarımdır. Aslında PJ de severim ama mitoloji aşkım PJ'den önce başladı - hipster oldum iyi mi. Alperen'i çok seviyorum. Hatta öyle böyle değil, yani çok sözcüğü yetersiz kalıyor. O benim en yakın arkadaşım, her şeyim, sırdaşım, arım, balım, peteğim yani. Buradan ona sevgilerimi gönderiyorum xdxd Politikayla ve tarihle ilgileniyorum, gündemden uzak kalmamaya çalışıyorum genelde. Müzik olarak da genelde alternative ve progressive rock olmak üzere her şeyi dinleyebilirim. Queen'e hastayaaaammm (yazar burada tiki dönüşümü geçiriyor), Radiohead ve Travis de mükemmeldir. Şahanedir diyelim hatta, tam olsun. Kendimi bir öküz olarak nitelendiriyorum, ama yemek konusunda. Yemeğimi hiç paylaşmam. Altı büyük parça şnitzel yedikten yarım saat sonra üç tane pide yiyebilme gibi özelliklerim var. Yemeyi sevmediğim tek şey ise Nutella. Çok abartılıyor bana göre ve artık nefret ediyorum. Zaten pahalı, hıh, ahahah. Badminton oynamayı severim de fazla oynamam. Bisiklete binmeyi de severim. Gidip görmeyi istediğim ülkeler şunlar: Birleşik Krallık, Finlandiya, Almanya, Danimarka. Ama öyle her birinde bir - iki gün kalıp sadece önemli yerlerini görüp geri dönmek istemiyorum. Sindire sindire gezmek istiyorum. Mümkün olursa negzel olur. Çok sıkıcı bir yazı oldu ve büyük ihtimalle sadece ilk cümleyi okudunuz. Olsun, o ilk cümle bile yeter beni tanımanıza. İşte böyle. | |
|
| |
Iris van der Berg rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: Sıla falan Ptsi Ocak 23, 2012 8:35 pm | |
| SILZIM HEGEGEGEGEGEGE <3 SENİ SEVİYOM | |
|
| |
Chelsea H. Chernova rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: Sıla falan Ptsi Ocak 23, 2012 8:49 pm | |
| Alternative rock kalp, Queen kalp, Radiohead kalp. Nutella'yı severim ama "ayhhhh nutellaa çok güzaaal <33" takılan tiplere de acayip tav oluyorum. PJO <33 Ve İzmir, canım şehrim... Siyaset okumayı düşünüyorum ben de. Öyle işte. Mine ben, selam. | |
|
| |
Faith Tilghman rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: Sıla falan Ptsi Ocak 23, 2012 11:49 pm | |
| Ben de mitolojiyi çok severim, PJO'dan önce başlamıştı, hatta beni PJO'ya yönelten mitoloji sevgimdi, İlayda isminin iki harfini değiştirince İlyada olur hatta yani mitoloji sevmek için yaratılmışım. Ay çok konuştum. Mitolojiyi geçersek ben de Nutella sevmem, ayrıca burs alma şansın olmasını çok pis kıskandım şu an söyleyeyim yani, inşallah alırsın bursu gerçi de. Politika ve tarihle ben de ilgilenirim, bir iki hikaye falan yazdım ben de. Sonsöz olarak aslında ilk söylemem gerekenleri söylüyorum; adım İlayda, ben de liseye yeni başladım, iyi anlaşacağımızı düşünüyorum saygılar sevgiler. | |
|
| |
Brooklyn Cotillard rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: Sıla falan Salı Ocak 24, 2012 1:12 am | |
| önder di mi senden çok bahsediliyodu bende hep severle karıştırıyodum memnun oldum | |
|
| |
Anais L. Chernova rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: Sıla falan Salı Ocak 24, 2012 8:10 am | |
| Ay ABD'den burs mu cok sanslisiin. Esit agirlik iyidir ehe. Yağmur bende memnun olduum. | |
|
| |
Ramona V. Lindström rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: Sıla falan Salı Ocak 24, 2012 11:09 am | |
| | |
|
| |
Nora Beverwill rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: Sıla falan Salı Ocak 24, 2012 11:10 am | |
| hiç tanımıyorum aaa kimsin sen yha ouf | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 19 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 27 Nerden : ananın yanından zaa xd
| |
| |
Ophelia Schwenka princeton i. sınıf
| Konu: Geri: Sıla falan Salı Ocak 24, 2012 10:47 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sıla falan Salı Ocak 24, 2012 10:48 pm | |
| | |
|
| |
Ophelia Schwenka princeton i. sınıf
| Konu: Geri: Sıla falan Salı Ocak 24, 2012 10:50 pm | |
| bizimla deyılsın cınım :S | |
|
| |
| Sıla falan | |
|