| kathrynn's phone | |
|
+3Day O'Connell Lynskey Halley Mae Halley 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Mae Halley rudolf steiner iv. sınıf
| |
| |
Lynskey Halley rudolf steiner iv. sınıf
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 30 Nerden : İrlanda'nın dört yapraklı yoncalı yerlerinden
| Konu: Geri: kathrynn's phone Ptsi Ocak 23, 2012 6:38 pm | |
| Gelen mesaj; İsim:O'Jude Mesaj: Aslına bakarsan senin o ödevle tek başına ilgilenmen beni çok mutlu bir insan yapardı... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 30 Nerden : İrlanda'nın dört yapraklı yoncalı yerlerinden
| Konu: Geri: kathrynn's phone Ptsi Ocak 23, 2012 7:25 pm | |
| Gelen mesaj; İsim:O'Jude Mesaj: Bir şansımın olmasını o kadar çok isterdim ki,eğer bana yatma şansını vermiş olsaydın,yıllar öncesine gidip bunun için Shakespeare'e yalvarıp,bunu bir tiyatro oyununa dönüştürebilirim ya da ne bileyim Bernard Shaw'a yalvarırdım.Sonuç olarak beni uyutmamak için çok meraklısın.Sadece bir yer belirt ve beni orada bekle | |
|
| |
Day O'Connell rudolf steiner iv. sınıf
| Konu: Geri: kathrynn's phone Ptsi Ocak 23, 2012 8:02 pm | |
| Yunnie. An nyeong ha se yo, Kath! Katılıyorum, bir ara beraber karaoke yapmalıyız! Senin sesine bayılıyorum unnie, benim cırtlak sesime katlanabilir misin bilmiyorum ama! Sana K-pop'u sevdirmeye kararlıyım. An nyeong hi ga se yo! | |
|
| |
| Konu: Geri: kathrynn's phone Ptsi Ocak 23, 2012 8:29 pm | |
| Gelen mesaj; İsim:O'Jude Mesaj: Gereksiz olmak çok hoşuma gidiyor,bence çok güzel bir durum. | |
|
| |
| Konu: Geri: kathrynn's phone Ptsi Ocak 23, 2012 10:51 pm | |
| Yunnie. SHINee'nin Juliette parçasına bayılıyorum tapıyorum yani unnie, parkta yürürken bahsetmiştin ya Min Ho'yı çok seviyorum diye, onu da buldum, sahiden tatlı çocuk. Opps, enişte kıskanmasın. | |
|
| |
Amanda Sylise harvard i. sınıf
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 21/01/12 Yaş : 29 Nerden : Fransa.
| Konu: Geri: kathrynn's phone Salı Ocak 24, 2012 9:39 am | |
| Amanda Sylise. Kathy aile bağlarını unutmamalısın. Depresyonlu dönemlerinde kimin yanında olduğunu da. Bir aile yemeği ayarlayacağım, ona da gelmezsen bay. Ok? | |
|
| |
| Konu: Geri: kathrynn's phone Salı Ocak 24, 2012 1:02 pm | |
| Gelen mesaj; İsim: O'Jude Mesaj: Peki öyle olsun madem. | |
|
| |
Roxanne wicked witch of the web
| Konu: Geri: kathrynn's phone Salı Ocak 24, 2012 3:57 pm | |
| Roxie'nin diyecek bir şeyleri var | SELAM ŞEKERLERİM! iyi haberlerim var, Mona senenin ilk kostümlü balosuna ev sahipliği yapma kararı almış. Tema Victorian dönemi, bayanlar korselerini hazırlasın! Ayrıca basit bir kuralı da göz ardı etmeyelim, hepiniz bir maskeyle gelin ki eğlence gizemini korusun... Kimle yiyiştiğini bilmemenin gerginliğinin partiye katacağı seksi havayı düşünsenize. Partinin keyfini çıkarın. |
| |
|
| |
Venuse McMillen brown ii. sınıf
| |
| |
Amanda Sylise harvard i. sınıf
Mesaj Sayısı : 57 Kayıt tarihi : 21/01/12 Yaş : 29 Nerden : Fransa.
| Konu: Geri: kathrynn's phone Salı Ocak 24, 2012 5:47 pm | |
| Amanda Sylise. .................... | |
|
| |
| Konu: Geri: kathrynn's phone Salı Ocak 24, 2012 8:23 pm | |
| Yunnie. Ben de o Min Ho'yu demiştim zaten, iki Min Ho da aşkım yani, keşke Güney Kore'de olsaydım. Aigoo, Koreli kanı taşıyorum ama Manhattan'a düştüm! | |
|
| |
Edward Cullen mit i. sınıf
| Konu: Geri: kathrynn's phone C.tesi Ocak 28, 2012 9:21 pm | |
| 1 yeni mesaj From: gnctrkcll gnctrkcll'li, disarsi cok soguk. LITTLE CAESARS PIZZA'DA BUYUK BOY PIZZA SADECE 9,9TL. SFR7 yaz 2222ye gonder 0,4TLye kampanya sifreni al. Eve Siparis için 4445244 | |
|
| |
| kathrynn's phone | |
|