Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

beverwill, grace

+5
Iris van der Berg
Ramona V. Lindström
Joella E. Leander
Sidonia Doris Blecher
Nora Beverwill
9 posters
YazarMesaj
Nora Beverwill
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Nora Beverwill

beverwill, grace Empty
MesajKonu: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyC.tesi Ocak 21, 2012 1:12 pm

"Sence bir mahsuru varsa, bence uygundur."
    Bayanlar baylar, size bir mucizeyi takdim etmeme izin verin. Siyah saçların, beyaz tenin, buz mavisi gözlerin kusursuz bir kombini şu an karşınızda duruyor. Tamamınızda uyandırdığı hisleri tahmin edebiliyorum, o da biliyor. Ne yazık ki hiçbirinizle ilgilenmiyor.

Nora Grace Beverwill, 17. Doğma büyüme bir Manhattan'lı. Sadece bunun getirilerini çok geç absorbe etti kişiliği... Şimdilerde o annenizin uzak durmanızı öğütlediği tiplerden tam olarak. Hayır uyuşturucu bağımlısı bir motorsiklet kullanıcısı olduğunu söylemiyorum. Sadece kırıcı, soğuk ve burnu havada biri Nora. Sizi çekinmeden mahvedebilir, üzülmenize ve eve kapanıp ağlamanıza da sebep olabilir. Tabii bunun için yine onun gözünde bir değeriniz olmalı.

Elbette her zaman böyle değildi. Örgülü saçları ile ailesinin yolladığı ilk okulda küfür etmemek için kendini zor tutan bir kız olarak başladı karakter değişimi. Ağzı bozuk olduğu için öğretmenlerden sürekli uyarı alıyordu. Tabii o mektupları annesine hiç ulaştırmadı. Yinede, ruhsuz bir kaltak olmasının asıl sebebi lise hayatıydı. Buradakilerin kişiliğinin hafif yansımaları oluştu önce Grace'de. Herkesten birer parçaydı. Daha sonra özelleşti. İkinci sınıfın sonunda Grace'i öldürdü. Ve Nora geldi.

Dünyanın görüp görebileceği en sessiz kız o bunun yanı sıra. Havalı görünmesinin bir diğer sebebi olarak görüyorsunuz siz bunu. "Çok da şeyimdeydi." tarzı etkileyici geliyor. Halbu ki Nora'nın sessizliğinin sebebi apayrı birşey bundan. Boş konuşmaktan ve konuşanlardan hoşlanmaz o. Saatlerce karşısında dır dır etseniz de cevap vermeyebilir. Böyle bir zamanda gözlerinin sizin dışınızda bir noktada sabitlenmiş olduğunu fark edecek olursanız susmanız gerek. Çünkü o sırada sizi boğabilmenin bir yolunu arıyor olacaktır...

Görünüş açısından asla kendini öne çıkarma meraklısı bir kız olmadı Nora. Elinde olmayan 'şartlardan' da rahatsızlık duydu çoğu zaman. Ne kadar kendini beğenmiş olsa da göz önündeki "o kız"lardan olmak istemedi asla. Bel hizasında etekler, kısa deri çeketler ve topuklu ayakkabılarıyla hepinizin aynıydı. Arada fark edilmemekti amacı belki de. İşe yaradığını düşünmüyorum. O en pejmurde haliyle bile sizden daha iyi. Ne yazık ki.

Kendisinden başka kimseyi düşünmediği gibi bir gerçek var her şeyin ötesinde. Fakat kendi gibi sevdiği insanlar da yok değil. Mona'sı var örneğin. O isterse atar kendini camdan aşağı. Öyle bir arkadaşlık yok yani.

MERHABA BEN KARAKTER KURGUSU BİLE DÜZGÜN OLMAYAN KIZ, NE AKLA HİZMET BİLMİYORUM İLİŞKİ KURGUSU BEKLİYORUM. -sevgileer

Ramona Lindstörm | BBBBBBBBBBBBB..BBFF;;
    özet olsun dedim.

Sidonia Doris Blecher
cornell i. sınıf
cornell i. sınıf
Sidonia Doris Blecher

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyC.tesi Ocak 21, 2012 1:31 pm

Beni sevmiyormuşsun kendin kaybedersin !1!!!1
Nora Beverwill
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Nora Beverwill

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyC.tesi Ocak 21, 2012 2:20 pm

Smile))))))))))))))))))
Joella E. Leander
nyu i. sınıf
nyu i. sınıf
Joella E. Leander

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyC.tesi Ocak 21, 2012 2:32 pm

Noracım kankicim.
Ramona V. Lindström
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Ramona V. Lindström

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyC.tesi Ocak 21, 2012 6:17 pm

Betterwill'im
Misafir
Misafir

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyPaz Ocak 22, 2012 8:11 am

Uu çok uğrayasım geldi başlığa. Şimdi bizim kızımız pek Manhattanlı tiplere benzemiyor. Havalı değil; fazla sevecen. Böyle tut ve sık yanaklarını o derece. Biraz (!) çikolata ve alışveriş kolik. Hohoho. Ama kurgu bulamadım sşldfs
Iris van der Berg
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Iris van der Berg

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyPaz Ocak 22, 2012 11:45 am

selam lili, beni tanıdın di mi lili, bunlar yakın arkadaş olsunlar mı lili
Celestine Trussoni

Celestine Trussoni

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyPaz Ocak 22, 2012 6:18 pm

Ciel seviyor seni. Sen de sev Ciel'i, güzel karakter Ciel, sevilesidir böyle. Kedi gibi Ciel, kedicik nihaha.
Nora Beverwill
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Nora Beverwill

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyPaz Ocak 22, 2012 6:29 pm

RAMONA COME CLOSER!!!!!
Eun çok havalı fakat hem şeker hem böyük, Nora nasıl tanır ay hev nooo aydiyaaa
ALPİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olur sadfghjkl
peki ciyel abla idolümüz ol Wink))))))))))))
Misafir
Misafir

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyPtsi Ocak 23, 2012 4:09 pm

en iyi arkadşn olmaq isterim olmadı partner
Lorraine Chamberlain
harvard i. sınıf
harvard i. sınıf
Lorraine Chamberlain

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyPtsi Ocak 23, 2012 4:28 pm

Kathy ile knk. Lora ile bakarisss
Nora Beverwill
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Nora Beverwill

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyPerş. Ocak 26, 2012 3:52 pm

Lora'dan bu kıza yar olmaz Sad AMA MİŞEL QNQ
yk bebeğim ara beni Wink))))))))
Edgard Eduard
princeton i. sınıf
princeton i. sınıf
Edgard Eduard

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyC.tesi Ocak 28, 2012 5:38 pm

Benimle de ilgilenmez misin Noracım? Sad(((((((((((((((((((((((
Axel Stenberg
rudolf steiner iv. sınıf
rudolf steiner iv. sınıf
Axel Stenberg

beverwill, grace Empty
MesajKonu: Geri: beverwill, grace   beverwill, grace EmptyC.tesi Ocak 28, 2012 6:07 pm

KIZ BENİM DAĞILIN

beverwill, grace
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Nora Grace Beverwill
» Nora Beverwill
» Nora Beverwill